بازگشت   پی سی سیتی > مسائل مربوط به سایت > اخبار و قوانین فروم

اخبار و قوانین فروم در این بخش اخبار و مطالب مرتبط با فروم قرار خواهد گرفت

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-19-2009
soniya soniya آنلاین نیست.
تازه وارد

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید معرفي

سلام من سونيا هستم تازه به شما پيوستم

=====================================
ویرایش توسط ادمین :

سلام سونیا خوش اومدی به جمع ما
نوشته تو رو با این موضوع اینجا که قبلا ایجاد شده بود ادغام کردم چون پیشتر اینجا رو برای همین کار به طور کاملتر تعبیه کرده بودیم
خوش حال میشیم اینجا رو مطالعه کنی و بیشتر به معرفی خودت بپردازی
موفق باشی

ویرایش توسط دانه کولانه : 07-19-2009 در ساعت 02:49 PM
قدیمی 07-19-2009
*jalal* آواتار ها
*jalal* *jalal* آنلاین نیست.
تازه وارد

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Talking

salam bar dostan man jalal hastam 12 sale!
قدیمی 07-20-2009
sheida.m آواتار ها
sheida.m sheida.m آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1

54 سپاس در 24 نوشته ایشان در یکماه اخیر
sheida.m به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به sheida.m

نام: شیدانام خانوادگی:م
روز و ماه و سال تولد: 27/دی/73(امیدوارم شما هم مثل بقیه بهم نگید بچچچچچچچچه!!!) جنسیت: اسمم میگه که دخترم!!ولی کاشکی پسر بودم!شهر و زادگاه: تهرانسطح تحصیلات: دبیرستانشغل: فعلاًکه درس می خونم!!قد: 162وزن: 50رنگ چشم: مشکیرنگ مو: مشکیوضعیت فیزیک بدنی: خوبم!عینکی هستم / نیستم!:نیستم!شنا بلدم / بلدنیستم!:تا حدیکه غرق نشم بلدم!!رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم(ولی بدون گواهی نامه!!)
وضعیتتآهل: مجردم!!
-اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):عااااااااالی...:D
-اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):

شوخ*******
جدي*****خشک*
دوستانه******بد اخلاق*گوشه گيرشلوغ*********
کمحوصله*****صبورقاطع****صمیمی*****کنجکاو**
توصیف خودم در يک جمله: فوق العاده ام!!:Dمهمترينچيزها در مورد من: یکم لجبازم!!محسنات من:از کجا بگم!!زیااااده....معایب من:اصلاًبه من این کلمه نمی خوره!!اولین چیزی که در مورد من متوجهخواهی شد : همون یکم لجبازیم!!پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ-درویی-غم و غصه-تنهایی-بی معرفتیپنج چیزی که بدون اونانمیتونم زندگی کنم: خانواده ام-دوستای نزدیکم-مواردی که دوسشون دارمپنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:دروغ گویی-دوروبودن-غم و غصه داشتن-تنها بودن-بی معرفتی!!!پنج آرزویمهم من:سلامتی خانوادم و دوستام-داشتن موقعیت اجتمایی خوب-موفقیتعلايق مهم من: درس بخونم-کامپیوتر-اتومبیل-سرعت زیاد!!مهارتهای من: بسکتبال – کامپیوتر ورزش هاي مورد علاقه من: بسکتبال – تنیس سالنی – کونگ فوکتابهاي مورد علاقه: کتاب های جذاب ( به غیر از رمان!!)موسيقي هاي مورد علاقه من:کلاسیک و رپ و پاپسازها و آلات موسیقیمورد علاقه من: ویولن - گیتاربهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:میم مثل مادر - سنتوریبهترین فیلمهای جهانی ازنظر من:آقا و خانم اسمیتبهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:محمد رضا فروتن – گلشیفته فراهانیبهترین هنرپیشگان جهانی از نظرمن:براد پیتکشورهای مورد علاقه من:فرانسه - استرالیاشهرهای ایرانی مورد علاقه من:شیراز – شهر های شمال کشورشهرهای جهانیمورد علاقه من:نیویورک – پاریس غذاهاي مورد علاقه من:مرغ سوخاری – ماکارونی به مقدار زیاد!وسایل نقلیه مورد علاقه من:اتومبیلگوشیموبایل مورد علاقه من:نوکیا N81از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده میکنید؟0912-0936:
اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:پیروزی رو ترجیح میدمطرفدار کدوم تیمفوتبال در دنیا هستین؟:منچستر!اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانیبود؟:حدود 5-4 سال پیشاولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:حال یه آدم معمولیبیشترین مصرف و استفاده شمااز اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:دانلوداگر قبلا در سایت یا فروم یا جاییدیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:...تو این فرومچه کسانی رو میشناسید؟:اول از همه اسم آقای انصاری ودیدم ولی هیچکس رو نمیشناسم!!نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:اتفاقیو آخرین سوال؛از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:خیلی دوست دارم با همه آشنا شم!!

ویرایش توسط sheida.m : 07-20-2009 در ساعت 12:51 PM
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)