بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 09-06-2009
کرشمه آواتار ها
کرشمه کرشمه آنلاین نیست.
کاربر عادی
 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: شیراز
نوشته ها: 31
سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
کرشمه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض طرز تهیه کالباس مرغ

طرز تهیه کالباس مرغ

سرو برای 4 نفر


مواد لازم:
مرغ درسته 1 عدد متوسط
آب پیاز 1 پیمانه
سیر له شده 2 حبه
جوز هندی یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )
زنجفیل 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
پودرتخم گشنیز یک دوم قاشق چای خوری
هویج 3 عدد متوسط
پیاز حلقه شده 2 عدد متوسط
آب 1 پیمانه


طرز تهیه:
ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید.
مرغ بی استخوان را 24 ساعت در آب، پیاز، سیر له شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنید و با نخ ببندید.
در کف ماهی تابه، حلقه های هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید.
بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید

ویرایش توسط رزیتا : 04-13-2012 در ساعت 10:44 AM
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 04:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها