بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > دانشگاه ها > علوم تجربی > زیست شناسی > محیط زیست

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 09-18-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر

در رودهای ماندگار، ما به پیشرفت هایی که در کشورهایی نظیر آفریقای جنوبی، استرالیا، و برخی کشورهای اروپایی حاصل شده اشاره کردیم. دانشمندان اکنون با نگاهی تازه به مورد خطاب قرار دادن بهتر منافع مدرن می پردازند.

ایالات متحده در نهایت با مشتی قوانین قدیمی باقی ماند و تجربه ثابت کرد که آغاز کار از نو از تغییر قوانین و رویکردهای قدیمی آسان تر است. به عقیده من، این کشورها از نقطه نظر سیاستی از ایالات متحده جلو زده اند.

پرسش: قانونی که به آن اشاره می کنید قانون آب پاک مصوب ایالات متحده در دهه 70 است که موجب پیشرفت زیادی در تصفیه فاضلاب و ساماندهی تخلیه زباله در آب شد و به تخلیه فاضلاب تصفیه نشده به آبراه های ما پایان داد. آقای پروفسور آلن، آیا قانون آب پاک منظور ما را برآورده ساخته؟

آلن: قانون آب پاک خدمات زیادی برای ما انجام داده. من با برایان برسر اینکه بسیاری از قوانین آبی ما مربوط به دهه 70 است موافق هستم. و در واقع، سایر قوانین آبی ما متعلق به عصر غرب وحشی ایالات متحده است.

اما قانون آب پاک ثمرات خوبی برای ما داشته. موجب تصفیه آب های زیادی در سطوح فرعی شد؛ آب ما را مطمئنا پاک تر کرد؛ و ادبیاتی در خصوص صحت فیزیکی، شیمیایی، و زیست شناختی آب های شیرین را وارد قانون کرد که به تدریج از دهه 80 تا 90 به اتخاذ رویکردهایی منجر شد که هم اکنون برای ارزیابی سلامت بو مشناختی آب های شیرین به طور گسترده ای در ایالت ها به کار گرفته می شود. به اعتقاد من، قانون آب پاک همچنان در حال هدایت موثر این فعالیت ها است.

اما سپس با مشکلات جدید برخورد می کنیم و راهنمایی هم نداریم. اینجا در منطقه دریاچه های بزرگ، ما با مسئله صادرات آب درگیر هستیم. به روشنی معلوم نیست که چه قوانین و مقرراتی می توانند و باید از صادر کردن آب دریاچه های بزرگ به خارج از آبگیرها یا بیرون از مرزهای ایالت های پیرامون آبگیر جلوگیری کنند. تانکرهای پر از آب شیرین از دریاچه های بزرگ به سوی آسیا - چه کسی چنین چیزی را تصور می کرد؟ پس ما در حال جستجو برای یافتن پاسخ مناسب و ابزار مناسب برای شکل دادن به چنین پاسخی هستیم.

پرسش: در چنین شرایطی، مطمئنا منافع متعارض بسیاری باید تحقق یابند – منافع دولت های ملی، دولت های ایالت ها، دولت های محلی، دانشمندان، و طرفداران حفظ محیط زیست. وقتی که این همه مردم و گروه ها در مسئله نفع دارند، تلاش برای اتخاذ تصمیمات صحیح در خصوص منابع تا این حد مشکل می شود.

ریشتر: بلی. درک این نکته که هماهنگ ماندن با پیشرفت دانش علمی برای سیاست گذاری، تصمیم گیری، و برنامه ریزی چالش انگیز است، اهمیت زیادی دارد. آنها از پیشرفت های علمی عقب خواهند افتاد. این یک چالش همه گیر است و برخی کشورها در ترجمه کردن علم به سیاست و قانون عملکرد بهتری از دیگران دارند. در سرتاسر جهان، سیستم ها، قوانین، و شیوه های به کار گرفته شده برای مدیریت آب بر اساس سطوح درک زمان های در گذشته تشکیل و ایجاد شده اند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)