اخبار سینمای ایران اخبار فیلم و سینمای ایران در این تالار قرار خواهد گرفت |

08-23-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مهين شهابي درگذشت
مهین شهابی درگذشت
مهین شهابی بازیگر پیشکسوت تئاتر ، سینما و تلویزیون ایران صبح امروز دوشنبه بعد از گذراندن دوران سخت و طولانی بیماری درگذشت.
بیژن میراعلایی نوه شهابی دراینباره به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه امروز دوشنبه اول شهریورماه ساعت 6 صبح مادربزرگم از دنیا رفتند. در این چند روز آخر حال ایشان اصلا مساعد نبود و بعد از تحمل مدتها رنج وبیماری صبح امروز دار فانی را وداع گفت.
مهین شهابی 26 بهمن 88 به دلیل سردرد در بیمارستان پارس بستری شد و با انجام آزمایشات پزشکان بیماری وی را تومور مغزی تشخیص دادهاند که به دلیل پیشرفت امکان جراحی وجود نداشت.
شهابی از سال 1339 با بازی در فیلم سینمایی "ماجرای جنگل" فعالیت در سینما را آغاز کرد، فیلمهای سینمایی "گاو"، "دونیمه سیب"،" شریک زندگی"، "پائیزان" مجموعه تلویزیونی "شاه دزد"، "آینه"،"بازم مدرسم دیر شد"، "پای پیاده" و... بخشی از فعالیت این هنرمند است.
منبع:خبرگزاري مهر
ویرایش توسط shokofe : 08-23-2010 در ساعت 01:38 PM
|

08-23-2010
|
 |
|
|
|
|
پیکر مهین شهابی چهارشنبه تشییع میشود
پیکر مهین شهابی بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون چهارشنبه سوم شهریور تشییع میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، روز چهارشنبه سوم شهریور پیکرمهین شهابی ساعت 9:30 از جلو تالار وحدت به سوی قطعه هنرمندان بهشت زهرا تشییع میشود.
مهین شهابی صبح امروز پس از سپری کردن یک دوره بیماری در بیمارستان "پارس" تهران در سن 74 سالگی از دنیا رفت. روز جمعه 5 شهریور نیز مراسم سوم این هنرمند برگزار میشود.
شهابی متولد 1315 تهران است و از سال 1339 با بازی در فیلم سینمایی "ماجرای جنگل" فعالیت در سینما را آغاز کرد، فیلمهای سینمایی "گاو"، "دونیمه سیب"،" شریک زندگی"، "پائیزان" مجموعه تلویزیونی "شاه دزد"، "آینه"،"بازم مدرسم دیر شد"، "پای پیاده" و... بخشی از فعالیت این هنرمند است.
ازجمله تئاترهای این هنرمند میتوان از"بلبل سرگشته"،"آی با کلاه آی بیکلاه"، "بازرس" و... اشاره کرد.
ویرایش توسط shokofe : 08-23-2010 در ساعت 01:37 PM
|

08-23-2010
|
 |
|
|
|
|
دیر به شهرت رسید اما محبوب ماند
مهین شهابی از معدود بازیگران سینما و تلویزیون بود که با نقشهای نه چندان مثبت به شهرت رسید اما این نقشها مانع محبوبیت او نشد.
به گزارش خبرنگار مهر، دوره فعالیت مهین شهابی به دو بخش تقسیم میشود، او که مانند بسیاری از بازیگران همنسلش از تئاتر به سینما و تلویزیون آمد، در دهه 60 و بیشتر به واسطه بازی در مجموعههای پربیننده تلویزیونی به شهرت رسید.
در میانسالی و در حالی که سابقه بازی در فیلمی متفاوت مانند "گاو" را در کارنامه داشت او ستاره مجموعههای ملودرام تلویزیون بود.
شهابی در دهه 60 و در مجموعه "آئینه" اغلب در نقش مادرشوهری بدجنس ظاهر میشد، خصوصیات ظاهریاش او را مناسب نقش زنانی مرفه و نازپرورده میکرد، در سینما و تلویزیون بارها در این قالب ظاهر شده بود و در دهه 60 که رفاه و تجمل از مظاهر منفی به حساب میآمد بیشتر نقشهای شهابی از این دست بودند.
اما او با همین نقشها به چهرهای محبوب تبدیل شد و محبوبیتش را تا اواخر عمر و در حالی که سالها از بازیگری دور بود حفظ کرد، حضورش در سالهای آخرعمر مقابل دوربین نشان میداد که همچنان توان بازیگریاش را حفظ کرده و میتواند در نقشهای کوتاه و مکمل موفق باشد.
بازی در مجموعه "وضعیت سفید" آخرین تجربه بازیگری شهابی بود، شهابی سال 1315 در خانوادهای ارتشی چشم به جهان گشود. بعد از بازی در چند نمایشنامه استخدام رسمی وزارت فرهنگ و هنر آن زمان شد، سال 1339 در فیلم سینمایی "ماجرای جنگل" برای نخستینبار مقابل دوربین سینما رفت و سالها به عنوان بازیگر تلویزیون، سینما و تئاتر فعالیت کرد. در کارنامه حرفهای شهابی گویندگی رادیو هم دیده میشود.
مهین شهابی بازی در فیلمهای سینمایی "شیلات"، "مزدوران"، "مأموریت"، "پنجره"، "روز دیدار"، "شهر لاجوردی"، "بگذار زندگی کنم" و "گل مریم" و مجموعههای "آئینه"، "بازم مدرسهام دیر شد"، "پای پیاده" و... را در کارنامه داشت.

08-23-2010
|
 |
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 0
17 سپاس در 14 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
روحش شاد...

08-23-2010
|
 |
معاونت  
|
|
سپاسها: : 521
1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آخی
خدا بیامرزدش
هنوز سریال آیینه رو خوب یادمه...
حیف بود. روحش قرین رحمت خداوند
|

08-23-2010
|
 |
کاربر خيلی فعال
|
|
سپاسها: : 1,827
1,432 سپاس در 313 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
روحش شاد- هنرمند خوبی بود-چرا امسال همه دان میمیرن
|

08-23-2010
|
 |
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال 
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
خدایش بیامرزد
همین پریشب بود ی فیلمش رو داشت پخش میکرد بهش گفتم واقعان بازیگره و به خاطر همین بازیگر اون سکانس رو دیدم
واقعا ناراحت شدم.
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|

02-18-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مراسم ترحيم مرحومه مهين شهابي
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|