تغذیه مسائل مربوط به علم تغذیه |

07-11-2008
|
 |
کاربر خوب
|
|
تاریخ عضویت: Jul 2008
نوشته ها: 348
سپاسها: : 0
3 سپاس در 3 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نعناع
نعنا داراي اسانس با انواع ترکيبات موثر مي باشد که مهمترين ماده اسانس نعنا را مانتول تشکيل مي دهد که "40" تا " 60" درصد اسانس را شامل مي شود و بيشترين مقدار آن در برگهاي جوان يافت مي شود.
نعنا با مصرف جهاني" 10" هزار تن در سال از قديمي ترين و مهمترين گياهان دارويي و ادويه اي به شمار مي رود.
کاربرد نعنا:
استفاده اسانس در صنايع بهداشتي، غذايي، آرايشي، شيريني سازي، نوشابه سازي، نوشابه سازي و مصرف ادويه اي
استفاده از طعم آن در بهبود مزه داروهاي بدمزه.
استفاده در محلولهاي شستشوي دهان و گلو و خميردندانها به خاطر خاصيت ضد باکتريايي مانتول موجود در اسانس.
نعنا جهت مداواي نفخ، دردشکم، سوء هاضمه(درمان قطعي)، ناتواني روده ها، تب، سرما خوردگي و آنفولانزا توصيه شده است.
جوشانده برگ و گل آن جهت لطافت و شادابي پوست استفاده مي گردد.
ماليدن چند برگ نعنا در محل گزيدگي حشرات مي تواند اثرات آنرا تا حد زيادي خنثي نمايد.
گفته مي شود جويدن برگ نعنا باعث کاهش درد دندان شده و همچنين باعث ضدعفوني مجاري بيني و گلو مي گردد.
خاصيت ضدعفوني آن بسيار قوي است به طوري که در ضدعفوني محيط بخصوص مواقع وجود بيماريهاي واگيردار بسيار موثر مي باشد و باعث دفع حشرات و مگس نيز مي گردد.
بخور جوشانده نعنا جهت گرفتگي بيني بسيار موثر است.
کمپرس گرم آن باعث رفع درد سر و همچنين دردهاي روماتيسمي مي گردد.
ماليدن نعنا بر روي سينه زنان بچه شيرده باعث رفع احتقاق شيري مي گردد.
نعناع بخصوص براي افرادي که دايم در حال مرور درس براي امتحان هستند، موثر است.
هنگام خستگي يا زماني که حس مي کنيد مغزتان کشش مطالب جديد را ندارد، استفاده از نعناع سودبخش است.
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
مجوز های ارسال و ویرایش
|
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد
|
|
|
اکنون ساعت 10:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
|